Blog

Mit vegyek a pasimnak?

Hajni
Hajni
2020.11.19 17:46

Mindene megvan. Mit adhatnék még?

Sokan teszik fel ezt a kérdést. Nekem is nehézséget okoz minden évben az ajándék kiválasztása. Jó pár éve megbeszéltük a férjemmel, hogy egymás szülinapján mindig meglepjük a másikat egy közös kajálással valami extrém, csincsi étteremben.

A helyszín a meglepetés. Irtó jó helyeken jártunk már, valószínűleg rá sem találtunk volna, ha nem lennénk ennyire fanatikus gasztrobolondok, és nem akarnánk mindig lenyűgözni a másikat az újabb és újabb csodákkal, amiket a főváros szívében találunk.

Na de ott a Karácsony! Annyit eszünk, hogy szétdurrannánk, ha még étterembe is kellene mennünk, arról nem is beszélve, hogy a vírus miatt most minden zárva :( Úgyhogy ünnepekkor ki van lőve az örömszerzés e formája, marad az egyszerű, megszokott ajándékozás. 16 évnyi együttélés után... valljuk be azért sok dolgot el lehet lőni.

Ezért állítottunk össze egy olyan csomagot, ami abszolút a férfiasságot hangsúlyozó termékekből áll. Nézz bele Bak pakkunkba!

Mindenek előtt ne érezd magad rosszul, ha már kifogytál az ötletekből, ezzel sokan vagyunk így. Viszont kérlek, ne vedd meg neki a huszadik parfümöt, amit csak gyűjtöget és soha nem fog elhasználni vagy a szokásos tusfürdős ajándékcsomagot, amit minden drogériában lehet kapni.

Ezek annyira kommersz termékek, sokkal nagyobb örömet okoz, ha olyat kap, amivel nem találkozik a boltokban. Ami még fontos, hogy minden férfi szereti a hasát. Nőként úgy gondolom, ezzel lehet a leginkább megnyerni a szívüket. Lássuk csak, mivel tudjuk ezt elérni!

1: Egri bikavér: Testes vörösbor, tele erővel és lendülettel.

Klasszikus egri bikavér tartályban, spontán erjesztve, vegyes hordóban érlelve, szűretlenül palackozva. Közepes testű, gyümölcsös, élénk bor. Intenzív bíborszín, lassú mozgás, vastag gliceringyűrűk jellemzik ezt a bort. Illatában szeder, áfonya, marcipán; ízében meggy, piros bogyós gyümölcsök a végén pedig egy kis csokoládé teszi teljessé a képet. Kóstolva telt, mégis a könnyedség érzése lengi körül, bársonyos tanninja hosszan vezeti le ízét.

2: Chipotle pelyhek: Enyhén csípős jalapeno őrlemény.

Összetevők: Szárított, füstölt Jalapeno (tört)

3: Mézes-tormás mustár: Édes és pikáns egyszerre.

Kellemesen pikáns, édeskés, enyhén csípős mustár frissen reszelt kerti tormával és napraforgó mézzel.
Felhasználása: elsősorban hideg és meleg főtt és sült húsokhoz, virslihez, kolbászhoz, sonkához, szendvicsekhez, tojásos ételekhez ajánljuk, de akár saláta öntetek, grill pácok, mártások és barbecue ételek kiegészítőjének is remekül beválik.

4: Fűszeres kecskesajt olajban: Karakteres jellege adja meg a báját.

Erdei friss kecskesajt válogatás fűszeres olívaolajban pácolva.
Készíthetünk vele ízletes salátákat vagy fogyaszthatjuk gyümölcsökkel egy könnyű vacsorához, de méltó kísérője lehet egy palack finom bornak is.

Ha úgy gondolod ez kicsit kevés lenne, szívesen belecsempészünk még mást is a csomagba. Vagy ha úgy véled, hogy a te Bikádnak piskóta az enyhén csípős chiliőrlemény, szívesen kicseréljük egy komolyabb változatra. Egy biztos, tetszeni fog neki, amit a dobozban talál.