Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Mit ajándékozzak a barátnőmnek?

Hajni
Hajni
2020.11.19 13:08

Közeleg a karácsony! Pánik! Mit vegyek? Nincs ötletem.

Ez a cikk a bajba esett férfiaknak szól, akik nem tudják mit vegyenek az édesanyjuknak, feleségüknek, szeretőjüknek, élettársuknak, barátnőjüknek ajándékba. Ízlélses és szép nőknek szóló termékeket válogattunk össze, ha érdelel olvass tovább!

Sokan vannak bajban, amikor meg kell lepni valamivel a párjukat, legyen az bármilyen alkalom. Most aktuális a karácsonyi őrület, bár még csak az előszobájában járunk így november vége felé. Viszont időben vagyunk, hogy ne maradjon az utolsó pillanatra a beszerzés. Sikerült mindig örömet szerezned kedvesednek? Volt már olyan, hogy nem volt őszinte a mosolya? Ebben a pakkban csupa olyan dolog van, amitől biztosan boldog lesz, főként a borra és az édességre gondolok. Akkor nézzük is mit tartalmaz!?

  1. Rozé bor: A nők többségének kedvence a rozé, valószínűleg a színe miatt alakult ki ez a vonzódás.
  2. Nő tea: Gyógynövénytea keverék, csökkenti a hasi fájdalmakat, de a hangulatra is pozitívan hat, megnyugtat, csökkenti a fejfájást, és segíti a nyugodtabb alvást.
  3. Rózsa szörp: Virág helyett szörp, az illata teljesen átadja az érzést.
  4. Citromos-fahéjas pekándió: Atyaég! Mennyei édesség. Oda lesz érte :)

Tetszik? Neki biztos fog. Ha kevésnek érzed belecsempészhetsz a dobozba egy wellness hétvége visszaigazolását is. Vagy akár mi is kiegészíthetjük még egy-két finomsággal, csak szólj és megoldjuk! Ha nyugodtan szeretnél felkészülni az ünnepekre a lehetőség nálunk adott. Várunk szeretettel!