Termelők

Magyar termelők termékeit az asztalokra!

Hogy miért szeretünk hazai kézműves élelmiszereket fogyasztani? És miért ajánljuk ezt másoknak is? Mert sok jót teszünk ezzel a környezetünkért. Segítjük a magyar termelőket és vállalkozásokat, csökkentjük az ökolábnyomunkat, és nem utolsó sorban egészségesebb ételekhez is jutunk így hozzá.

Régi hobbink férjemmel, hogy járjuk az országot és felfedezzük a különböző régiók kincseit. Legtöbbször gasztronómiai fesztiválokon ismerkedünk meg magyar termelők portékáival, de expókra is szoktunk járni és ajánlásokra is szívesen kóstolunk a sok különlegesség közül. Mi nagyon szeretünk enni, imádunk főzni és nyitottak vagyunk minden újra. Szeretünk utazni, ismeretlen helyeket felfedezni és termelőkkel beszélgetni. A kapcsolatunk velük inkább baráti, mint üzleti. Választékunk csak olyan hazai kézműves élelmiszerekből áll, amit mi magunk kóstoltunk és kedvelünk. Az a filozófiánk, hogy ami nekünk ízlik az biztos másnak is fog. Vagy nem :) A lényeg, hogy szívből ajánljuk és tudjuk, hogy minőségi terméket adunk.

A szörpök és lekvárok igazi gyümölcsből készülnek, a zöldségkrémekben nincsen adalékanyag vagy tartósítószer, különös figyelmet fordítunk az ételallergiásokra és kategóriákra bontottuk az élelmiszereket összetevőik szerint. Tucatnyinál több termelővel vagyunk kapcsolatban és arra törekszünk, hogy bővítsük a listát. A fűszeres lány fűszersói és keverékei csak természetes alapanyagokat tartalmaznak és vegánok. A Banyaerdő zöldségkrémei, lilahagyma lekvárja és vargányás olaja mind nehézsorsú embereket foglalkoztató üzemben készültek. A Bazsalikomos kert teái és fűszerei mind prémium minőségűek. A Bolyki pince borai ugyan nem termelői szinten készülnek, de számunkra egy kellemes emlék tette kedvelté és a címkéiket is imádjuk, mert a maga stílusában egyedülállóak. A Bussay és Frikker pincészet már más kategóriák. Különleges és egyedi boraik ajándéknak is tökéletesek és megkoronázzák az ünnepi asztalt. A Csékei méz ízesített mézei nem mindennapiak és nagyon finomak, kisfiam kedvencei. A Csúzi pince jelképe az alma: almalekvárok, almaszörp, almasajt, almaecet és több egyéb különleges ecetet készítenek. Elérkeztünk a chili szószokhoz! Egri Chiliagok, Gabko chili és Gastrochili szerepel eddig a repertoárban. Jómagam is kedvelem az erős ételeket, de a férjem már fanatikus. Ezek a mi kedvenc szószaink és paprikás termékeink. 

Bármelyiket választhatod a magyar termelők közül, csalódás nem érhet, mert termékeik fantasztikusak és ízletesek. Ezt a Pakkecske garantálja!