Ajándékok

Kézműves ajándékok

... azoknak, akik szeretik a minőséget, a szépséget, akik foglalkoznak az egészségükkel, környezetükkel és szívükön viselik a magyar termelők és vállalkozók sorsát.

Tematikus pakkjaink folyamatosan bővülő választéka segítséget nyújthat egy kellemes megjelenésű születésnapi meglepetéshez, egy meghitt karácsonyi ajándékhoz, de bármilyen különleges alkalomra megfelelhet.

Bárki találhat itt kedvére valót, magánszemélyek és az üzleti szférában dolgozók is egyaránt, hisz tucatnyi ajándékcsomag közül válogathatnak. Chili szószok, borok, csokoládék, fűszerek, zöldségkrémek, lekvárok, szörpök, teák, mézeskalácsok, ízesített mézek, tészták, mustárok, sajtok és olajok színes választéka tarkítja kézműves élelmiszer kínálatunkat. Minden terméket Mi válogattunk össze, kipróbáltuk és megkóstoltuk az összeset, hogy vásárlóinknak semmiféleképpen se okozzunk csalódást. Ebből a változatos kínálatból születtek azok a kézműves ajándékok, amiket szívből ajánlunk, mindenkinek, akinek ínyére valóak. 

Kérésre egyéni ajándékcsomagok összeállítását is vállaljuk, amihez minden szükséges eszközt megtalálsz kézműves webshopunkban, csak válogasd össze kedvenc termékeidet és tedd a kosaradba a "Portéka", "Díszcsomagolások" menüpont alatt kiválasztott pakkot. Ha elakadnál szívesen segítünk. Ezzel kapcsolatban várjuk üzenetedet az info@pakkecske.hu e-mail címre vagy hívj minet a +36 70 583 6838 telefonszámon!

Várjuk cégek jelentkezését is személyreszabott céges ajándékcsomagok összeállításával kapcsolatban, hogy igénybe tudják venni mennyiségi kedvezményeinket!

Kellemes időtöltést kívánunk a kézműves ajándékok világában!

Ha szereted a gasztronómiai fesztiválokat járni, de bármilyen okból nincs lehetőséged vagy időd rá, akkor elég csak egy virtuális sétát tenned online boltunkban és összeválogatni azokat a termékeket, amik beleillenének kézműves ajándékcsomagodba. Te kiválasztod, Mi összerakjuk! Kecskés motívumokkal feldíszített natúr papírdobozba, selyem és csipkeszalaggal átkötve, fagyapottal bélelve. Jól hangzik?! Ha nem tudod személyesen átadni akár üdvözlőkártyát is írunk neked és a csomag mellé tesszük, úgy küldjük el a címzettnek. Öröme garantált lesz.

Ha a megszokott ajándékoktól duzzadó díszzacskóknál többre vágysz, és nyitott vagy valami új és ritka különlegességre, csak bízd magad a Kecskére, aki torkos és élénk. Pikk-pakk megérkezik a csomaggal, amit már csak át kell adnod annak, aki igazán megérdemli. Ha a buszon ülve azon gondolkodsz mit vehetnél párodnak, hogy meglepd, vagy a tárgylóban a meetingek a partnereknek szánt ajándékokról szólnak, csak hívd a Kecskét és ugrik!