Blog

TOP 3 VALENTIN NAPI AJÁNDÉK ÖTLET FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT

Hajni
Hajni
2021.01.21 11:08

 

A vírus helyzett miatt nem csak a hétköznapok, de az ajándékozások és a Valentin nap is más lesz mint a megszokott. Pedig milyen jó volt beülni egy meghitt vacsorára, vagy elmenni egy hétvégére wellnesezni, de sajnos idén sem lesznek tömve az éttermek és a hotelek.

 

De akkor mivel tudod meglepni a párod? Egy étterem, vagy wellness kuponnal? Vagy egy béna bögrével, esetleg egy plüssmacival? Ezeknél tudok három sokkal jobb ötletet!

 

Idén adj olyan ajándékot, ami jelképezi a szerelmeteket és amivel az otthon töltött Valentin napot is felejthetetlenné tudtok varázsolni. Mire gondolok?

 

Ritka és különleges hazai termelői finomságokra amiket tematikusan állítottunk össze. Tüzes szerelem, Édes szerelem és Mámoros szerelem. Olvass tovább és ismerd meg a pakkokat.

 

Csíplek pakk
Ajándékcsomag Valentin napra, akiknél tüzes a szerelem!


Ha kedvesed szereti a csípőset, akkor kifejezetten ezt a pakkot ajánljuk neki. Kóstoljátok meg az édesen csípős chiliszószt, amit a mustárral még fokozhattok, és ha már a szerelem lángja éget, varázsoljanak el a mézeskalács szívecskék. Vagy ha van kedvetek, készítsetek együtt szíves mintás vajas kekszeket. Rendeld meg ide kattintva!

Extra TIPP: Amikor átnyújtod az ajándékot, akkor mond el, hogy azért választottad ezeket a termékeket, mert ezek jelképezik azt a tüzet, amit még mindig érzel, amikor nap mint nap rápillantasz. 

Tartalma: GastroChili Sweet chiliszósz, Levendulás mézeskalács, Marmalady's Chilis-currys mustár, Sütipecsét Szívek


Édesem pakk
Ajándékcsomag Valentin napra, akiknél édes a szerelem!


Igyekeztünk ezt a csomagunkat telepakolni boldogsággal és szeretettel. Szerintünk sikerült! Fogyasszátok el együtt a tartalmát és meglátjátok. Élvezzétek a forró csokoládé bársonyos ízét, az étcsokoládé karakterességét, a mézeskalács báját, a szörp aromáját és ha van kedvetek, készítsetek együtt szívecskés vajas kekszeket. Rendeld meg ide kattintva!

EXTRA TIPP: Amikor átnyújtod az ajándékot, akkor mondd el, hogy azért választottad ezeket a termékeket, mert ezekkel szeretnéd megköszönni neki, hogy megédesíti az életed. 


Mámor pakk
Ajándékcsomag Valentin napra, akiknél mámoros a szerelem!

 

Hogy tudnánk elképzelni az estét ami kettőtökről szól? Készíts kedvesednek egy finom vacsorát, amihez jól passzol a vörösbor és a meggymustár. Ha minket kérdezel, egy finom steak vagy kacsa, esetleg vadétel tökéletes lenne hozzá. Vacsi után kuckózzatok be és fogyasszátok el a mézeskalácsot egy jó film mellett, másnap reggel pedig ébreszd kedvesed a forró csokoládé bársonyos illatával. Jól hangzik, igaz?! Rendeld meg ide kattintva!


EXTRA TIPP: Amikor átnyújtod az ajándékot akkor mondd el, hogy azért válaszottad ezeket a termékeket, mert ezek jelképezik azt a mámort, amiben élsz amióta csak megismerted.