Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Blog

Hajni
Hajni
2022.01.20 15:32
Sokszínű tésztavilág

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy imádunk enni. A tészta ételekért pedig egyenesen rajongunk. Saját háztartásomban több éve átálltam már a durum liszt használatára és a vásárlásnál is mindig ügyelek arra, hogy durum tésztát vegyek. A hagyományos lisztekkel ellentétben gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Keményítője lassabban bomlik le és szívódik fel, így alacsonyabb a glikémiás indexe. Koleszterinszegény diétába, vegánoknak és cukorbetegek étrendjébe jól beilleszthető, mert lassabban emeli a vércukorszintet és magas fehérjetartalma miatt nem szükséges tojás az elkészítéséhez.

 

 

A vírus helyzett miatt nem csak a hétköznapok, de az ajándékozások és a Valentin nap is más lesz mint a megszokott. Pedig milyen jó volt beülni egy meghitt vacsorára, vagy elmenni egy hétvégére wellnesezni, de sajnos idén sem lesznek tömve az éttermek és a hotelek.

 

De akkor mivel tudod meglepni a párod? Egy étterem, vagy wellness kuponnal? Vagy egy béna bögrével, esetleg egy plüssmacival? Ezeknél tudok három sokkal jobb ötletet!

 

Idén adj olyan ajándékot, ami jelképezi a szerelmeteket és amivel az otthon töltött Valentin napot is felejthetetlenné tudtok varázsolni. Mire gondolok?

 

Ritka és különleges hazai termelői finomságokra amiket tematikusan állítottunk össze. Tüzes szerelem, Édes szerelem és Mámoros szerelem. Olvass tovább és ismerd meg a pakkokat.

 

Hajni
Hajni
2020.11.19 17:46

Mindene megvan. Mit adhatnék még?

Sokan teszik fel ezt a kérdést. Nekem is nehézséget okoz minden évben az ajándék kiválasztása. Jó pár éve megbeszéltük a férjemmel, hogy egymás szülinapján mindig meglepjük a másikat egy közös kajálással valami extrém, csincsi étteremben.

A helyszín a meglepetés. Irtó jó helyeken jártunk már, valószínűleg rá sem találtunk volna, ha nem lennénk ennyire fanatikus gasztrobolondok, és nem akarnánk mindig lenyűgözni a másikat az újabb és újabb csodákkal, amiket a főváros szívében találunk.

Na de ott a Karácsony! Annyit eszünk, hogy szétdurrannánk, ha még étterembe is kellene mennünk, arról nem is beszélve, hogy a vírus miatt most minden zárva :( Úgyhogy ünnepekkor ki van lőve az örömszerzés e formája, marad az egyszerű, megszokott ajándékozás. 16 évnyi együttélés után... valljuk be azért sok dolgot el lehet lőni.

Ezért állítottunk össze egy olyan csomagot, ami abszolút a férfiasságot hangsúlyozó termékekből áll. Nézz bele Bak pakkunkba!

Hajni
Hajni
2020.11.19 13:08

Közeleg a karácsony! Pánik! Mit vegyek? Nincs ötletem.

Ez a cikk a bajba esett férfiaknak szól, akik nem tudják mit vegyenek az édesanyjuknak, feleségüknek, szeretőjüknek, élettársuknak, barátnőjüknek ajándékba. Ízlélses és szép nőknek szóló termékeket válogattunk össze, ha érdelel olvass tovább!

Kifejezetten béna ajándékozóknak!

Ebben a cikkben megismertetlek a 7 legjobb céges ajándékkal. Nyugi nem azt mutatom meg, hogy hogyan költs el 100 ezreket naptárra és tollakra. A sablonos ajándékok korának vége! Most olyan összeállítást mutatok be neked, amitől a céges partnereid le lesznek nyűgözve.

Szeretek ajándékot adni és készíteni is. Szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akiknek nincsen idejük erre, legyen az ajándékozott egy hozzánk közel álló személy vagy akár egy munkahelyi kapcsolat. Ha egy multinál vagy bármilyen irodában dolgozol és ki se látsz a munkából, érthető módon a fejed búbjára sem kívánod, hogy még a partner és a dolgozói ajándékokkal is foglalkozz. Miért ne kérnél meg mást, hogy összeválogassa az alkalomhoz illő legjobb termékeit, amit a kedvenc termelőitől szerez be. Mivel a céges ajándékokat Karácsony előtt szokták átadni, így a kínálat kifejezetten erre az időszakra irányul. Ha szeretnéd tudni milyen ötleteim vannak erre, olvasd tovább a cikket!