Meeting pakk

Cikkszám: metp
Meeting pakk
Meeting pakk
Meeting pakk
Meeting pakk
Meeting pakk
Cikkszám: metp
Raktáron  7 db
18 670 Ft
Egységár: 18 670 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 560 Ft

Céges csomag tárgyalásokra díszdobozban!


Mit hozhatok, vizet vagy kávét? Nem sablonos?! Vigyen egy kis színt a céges találkozókba és élénkítse fel kollégáit vagy ügyfeleit, hogy cikázzanak az ötletek és sikeres legyen az üzletkötés. Pakkunkban akkora energia van, hogy felgyorsítja a folyamatokat. A fehércsokis kávébab hatásosabb, mint egy csésze kávé, de ha valaki inkább teás akkor választhat a fekete, a zöld, vagy az élénkítő menta közül, amit ízesített mézzel is édesíthetnek. Éhség ellen hatásos lehet a pekándió és a mézeskalács, szomjoltónak pedig a bodza szörp. Szerezzen kellemes élményeket, hogy jó benyomást keltsen!

Tartalma: Fabric Citromos-fahéjas pekándió, Fabric Kávébab chai lattés fehér csokoládéban, Bazsalikomos kert Chai, Bazsalikomos kert Menta tea, Bazsalikomos kert Zöldike tea, FinomSág Bodzavirág szörp, Fahéjas mézeskalács, Csékei Alma-fahéj akácmézben
Mérete: 355x250x80 mm

Részletes termékismertetők lásd "Csomag tartalma" alatt!
A feltüntetett ár tartalmazza a díszcsomagolás árát!

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a nyári melegben nem tudjuk garantálni csokoládéink minőségét, mivel a magas hőmérséklet nem kedvező a csokoládé szállításakor!